Εταιρεία

Ποιοί είμαστε


Το Τεχνικό Γραφείο με συντονίστρια την Βασιλική Πλατανίτη, Διπλωματούχο Πολιτικό Μηχανικό του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου,  αποτελεί ένα σταθερά αναπτυσσόμενο γραφείο μελετών, επιβλέψεων και εφαρμογών τεχνικών έργων, το οποίο δραστηριοποιείται στο σύνολο της ελληνικής επικράτειας, με έδρα την Γλυφάδα.

Ειδικεύεται στη μελέτη, αδειοδότηση, επίβλεψη και διαχείριση κτιρίων, στην παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών σχετικά με την αξιολόγηση και την αξιοποίηση κτιριακών εγκαταστάσεων καθώς και στην τακτοποίηση αυθαίρετων κατασκευών και χρήσεων.

Επιπλέον, παρέχονται  τεχνικές, πολεοδομικές και νομικές συμβουλές σε προσωπικό ή σε τηλεφωνικό ραντεβού το οποίο μπορεί να πραγματοποιηθεί οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας κατόπιν προηγούμενης συνεννόησης.  


Πορεία

Η Β. Πλατανίτη είναι Διπλωματούχος Πολιτικός Μηχανικός του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου (Ε.Μ.Π.) και κατέχει Άδεια Ασκήσεως Επαγγέλματος από το Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδος (ΤΕΕ).

Συνεργάζεται με Μηχανικούς Ε.Μ.Π, καταρτισμένους τεχνίτες καθώς και με Επιστήμονες άλλων κλάδων όπως Δικηγόρους, Λογιστές και Μεσίτες για την υλοποίηση ενός ευρέος φάσματος ιδιωτικών έργων. Έχει άμεση και συνεχόμενη συνεργασία με το Νομικό Γραφείο της Χριστίνας Πλατανίτη με στόχο την εξ’ ολοκλήρου κάλυψη των αναγκών των πελατών.

 

  • 2018 - Η Β. Πλατανίτη είναι Πιστοποιημένη Ενεργειακός Ελεγκτής με Α.Μ. Ελεγκτή 799

  • 2018 - Η Β. Πλατανίτη είναι κάτοχος του Μεταπτυχιακού Διπλώματος "Βιώσιμη Ανάπτυξη" με Ειδίκευση στη Διαχείριση Περιβάλλοντος

  • 2016 - Η Β. Πλατανίτη είναι Πιστοποιημένη Ενεργειακός Επιθεωρητής με Αριθμό Μητρώου Υπουργείου Περιβάλλοντος 16143

  • 2013 - Η Β. Πλατανίτη είναι Διπλωματούχος Πολιτικός Μηχανικός του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου (Ε.Μ.Π.) με Άδεια Ασκήσεως Επαγγέλματος Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος


Στόχος

Η εξέλιξη & η επέκταση σε νέους τομείς ενδιαφέροντος ώστε να παρέχουμε ολοκληρωμένες λύσεις τόσο από τεχνική όσο από οικονομική σκοπιά.

Όραμα

Να παραμένουμε μια συνεχώς εξελισσόμενη εταιρεία στην οποία οι συνεργάτες μας χαίρονται να δουλεύουν και οι πελάτες μας είναι απολύτως ευχαριστημένοι.

Συνεργάτες